fbpx

Хотел

Хотел “Света София”**** се намира на една от най-известните търговски улици, в идеалния център на София и в близост до всички административни, правителствени и банкови институции, както и до всички туристически атракции, забележителности, търговски центрове, ресторанти, кафенета и нощни заведения. Хотелът е разположен на много комуникативно място и е само на 5 минути от Метростанция „Сердика“.

Тук ще намерите невероятно съчетание на архитектурен стил от края на XIX век, с модерен и уютен интериор на хотелските стаи, лоби бар и просторно фоайе - перфектното място за отдих с безплатен за гостите на хотела Wireless интернет.

Разполагаме със 112 легла, разпределени в 68 помещения - само за непушачи. Стаите са просторни, комфортни, стилни и слънчеви, което прави хотелът уникален за гостите, търсещите спокойна и уютна атмосфера.

Хотелът е напълно достъпен за хора с неравностойно положение, като са налични и специално оборудвани стаи и бани, позволяващи свободен достъп и движение.

Удобен е, както за Вашето бизнес пътуване, така и за запознаване с културното и историческо наследство на столицата на България. В непосредствена близост се намират множество музеи, църкви, древни разкопки.

При нас ще получите най-доброто обслужване с индивидуално отношение към всеки гост, според желанията и изискванията му.

Хотел “Света София” **** се намира в центъра на София и е заобиколен от множество културни и исторически забележителности.

Църквата "Света Неделя"

Централни хали

Регионален исторически музей - София

Храм-паметник "Александър Невски"